RADNO VRIJEME:
pon-pet: 08:00-16:00 / Sub: 08:00-13:00
Besplatna dostava unutar
48h u cijeloj BiH
Third slide
Akcija u Vibar d.o.o.Široki Brijeg i svim BestDrive servisima u BiH
09.06.2020
Atraktivna ponuda guma u Vibar d.o.o. na Visokoj Glavici u Širokom Brijegu, kupovinom 4 Continental gume Vibar d.o.o. BestDrive Vas nagrađuje original premium metlicama proizvođača Continental AG Hannover.

Uz standardni popust na gume u Vibar d.o.o. (www.conti.ba) možete ostvariti i dodatnih 10% rješavanjem kviza u kojem ne možete pogriješiti, a možete dobiti jako puno.

Kviz je dostupan svima na www.blackchili.ba, dovoljno je odgovoriti na 6 pitanja i na kraju ćete dobiti "kod" kojim ostvarujete dodatnih 10% na bilo koje četiri (4) gume Continentla kupljenje u Vibar d.o.o., preko webshopa www.conti.ba ili kod bilo kojeg BestDrive servisa u BiH u 20 gradova među kojima su i Mostar, Čapljina, Čitluk Grude, Ljubuški, Livnu, Sarajevo, Zenica, Bijeljina itd.

Continental AG će od kupaca koji su riješili kviz slučajnim odabirom izvući sretne dobitnike koje će voditi na luksuzno putovanje u Francusku provansu gdje ćemo voziti najbolja auta današnjice na najboljim Continental gumama.
Put je planiran u 11 mjesecu 2020te godine ako se za to stvore uvjeti.

Kako je to izgledalo prošle godine kada su sretni dobitnici iz Mostara uživali s nama u Francuskoj pogledajte u videu:

Kako dobiti metlice gratis i kako ostvariti dodatnih 10% na Continental gume bilo gdje u BiH možete saznati i upitom na mailove
info@vibardoo.com, brekalo@vibardoo.com ili mario@vibardoo.com kao i upitom na našu Facebook ili Instagram stranicu.

Continental gume - Engineerd in Germany!

smrtovnice