RADNO VRIJEME:
pon-pet: 08:00-16:00 / Sub: 08:00-13:00
Besplatna dostava unutar
48h u cijeloj BiH
Third slide

185/65 R14 86 T M+S GISLAVED EURO*FROST 6 GISLAVED

185/65 R14 86 T  M+S GISLAVED EURO*FROST 6 GISLAVED
BRAND: GISLAVED GISLAVED EURO*FROST 6
ŠIFRA: 034349401
DIMENZIJA: 185/65 R 14
DOT: Proizvedeno 41 tjedan 2023.
Europske oznake:  EC71 dB
SEZONA:   Zima
101,92 KM (sa PDV-om)
119,90 KM
Lager 12 kom
*Montaža, balansiranje i novi ventil po komadu 7,50KM



Bolja trakcija na snijegu

Izvrsno upravljanje na snijegom pokrivenim cestama

Učinkovitije upravljanje na suhom

Gislaved, gume koje su testirane u najgrubljim klimatskim uvjetima Švedske, nude superiorno prianjanje i kontrolu u svim uvjetima

Bolja trakcija na snijegu

Savršeno odgovara modelima kao što su npr. Audi Q3, Volvo XC 60 i Mercedes GLC

Snažan profil. Snažne performanse.

Bolja trakcija na snijegu Njene brojne pore omogućavaju bolju interakciju gume sa snijegom. Kao rezultat, trakcija na snijegu je izuzetno dobra.

Izvrsno upravljanje na snijegom pokrivenim cestama Velika količina rubova blokova omogućuje optimalno prianjanje u svim smjerovima vožnje, tako da se guma odlikuje izvanrednim upravljanjem na snijegom pokrivenim cestama.

Učinkovitije upravljanje na suhom Dizajn uzorka gazne površine jamči dobro prianjanje i veliku stabilnost kod skretanja.

Novi standard prianjanja i sigurnosti.

Bolja trakcija na snijegu Zahvaljujući većoj gustoći pora, ova guma pruža bolju interakciju gume sa snijegom. Kao rezultat, trakcija na snijegu je izuzetno dobra.

Izvrsno upravljanje na snijegom pokrivenim cestama Mnoštvo rubova pod različitim kutevima u blokovima pruža optimalno prianjanje u svim smjerovima vožnje. To ima za rezultat izvanredno upravljanje na snijegom pokrivenim cestama.

Učinkovitije upravljanje na suhom Njeni široki blokovi u ramenu povećavaju krutost tih blokova i jamče bolji prijenos sila. Na taj način guma ima visoki stupanj učinkovitosti u upravljanju na suhim cestama.

Continental Approved Website

Continental Approved

Logotip firme Continental »Approved Website« jamči da se radi o partnerskoj stranici Continentala i da ponuda proizvoda i usluge odgovara Continental definiranim kriterijima kvalitete.

PRATITE NAS
Facebook
Instagram
Olx
YouTube